Hallitus 2022


Hallitusesittelyt

btf

 

”Moi 😊 Olen Janne Siltanen LIRO ry:n Puheenjohtaja vuodelle 2022.

Oon toisen vuoden Energia- ja ympäristötekniikan opiskelija. Harrastan lautapelejä, pyöräilyä ja uintia. Parasta järjestötoiminnassa on yhdessä tekeminen. Hyvä puheenjohtaja on tsemppari, joka pitää porukan motivoituneena, tarjoaa tarpeeksi haasteita, mutta tarvittaessa osaa tukea.

 

Tänä vuonna keskityn erityisesti  uuden strategian valmisteluun, alumnitoiminnan käynnistämiseen, 40-v vuosijuhliin ja yhteistyöhön sidosryhmien kanssa. Nähdään etänä ja kampuksella. 😊

viivi_liro

”Moikka! Olen Viivi Tuomi, 21-vuotias ja toimin LIRO ry:n varapuheenjohtajana. 

Opiskelen kolmatta vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa ja tavoitteenani on valmistua tämän vuoden aikana. Työskentelen koulun ohella frontend-koodarina ja vapaa-ajallani pelaan ringetteä, lautapelejä sekä maalaan.

 

Vpj:nä hoidan yritysyhteistöitä, tuurailen pj:tä sekä autan muita hallituslaisia mikäli tarve vaatii. Järjestötoiminta on antanut minulle uusia kokemuksia sekä olen päässyt haastamaan itseäni sekä tutustumaan uusiin ihmisiin, minkä takia olen toista kautta LIRO:n hallituksessa.”

Jari

”Heipä hei! Oon Jari Mäenpää, neljännen vuoden
tieto- ja viestintätekniikan opiskelija (suunnittelin ehkä jo jossain vaiheessa
valmistuakkin) ja nyt LIRO:n hallituksessa toista vuotta.

Viimevuosi hallitustoiminnassa oli niin antoisa, että lähdin mukaan uudestaankin.
Siirryin kuitenkin sihteeriksi uusien kokemusten perässä. Tarkoitus on edelleen
kehittää LIRO:n toimintaa ja ajaa jäsenten ja kaikkien insinööriopiskelijoiden
asioita ja näyttää hyvältä niitä tehdessä!”

Jere

”Morjens! Olen Jere Syrjänen, ja toimin LIROn hallituksen rahastonhoitajana 2022 ja ensimmäistä kertaa mukana LIROn hallituksessa.

Opiskelen toista vuotta Tieto- ja Viestintätekniikan insinööriksi. Hallitukseen hain ihan mielenkiinnosta LIROa ja hallitustoimintaa kohtaan, ja mukava päästä myös vaikuttamaan sen toimintaan.”

Jimi

”Moro! Meitsi on Jimi Kuisma ja toimin LIROn koulutuspoliittisena vastaavana 2022.

Ensikertalaisena hallitus toiminnassa ja odotan mielenkiinnolla tulevaa vuotta. Oon ensimmäisen vuoden energia- ja ympäristötekniikan opiskelija. Mukava päästä messiin, nähään kampuksella!”

Mikael

”Hei! Nimi on Mikael Häggqvist, ja toimin LIROn 2022 hallituksessa viestintä ja yhteyshenkilö vastaavana jo toista vuotta putkeen.

Opiskelen neljättä vuotta LAB ammattikorkeakoulussa Tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi, suuntautumisena on Mediatekniikka. Tavoitteenani olisi valmistua tämän vuoden keväänä, jos vain opinnäytetyön kirjoittaminen menee suunnitellusti.

Hain hallitukseen uudelleen koska olen ollut tiiviisti mukana LIROn toiminnassa jo yli kolmen vuoden ajan, ja haluan jatkaa paikallisyhdistyksen toiminnan tukemista sekä kehittämistä entisestään.”

”Morjesta. Oon Valtteri Ilola ja toimin LIRO:n tapahtuma- ja viestintävastaavana.

Olen kotoisin Espoosta ja nykyään opiskelen Lahdessa energia- ja ympäristötekniikan insinööriksi. Mukava päästä mukaan vaikuttamaan toimintaa. Törmäillään kampuksilla!”

IMG-20220122-WA0002

”Morjens! Nicklas Salmela on nimi ja täällä taas LIRO:lla kolmatta vuotta tapahtumavastaavana (kaks vuotta on sellasen hyväveli säännön mukaa maksimi, mutta mä oon huijannu 🤭)/häirintäyhdyshenkilönä, koska miksi sitä tekiskää mitää muuta. Konetekniikkaa opiskellut ja siellä suuntautunut koneautomaatioon. 

Jos meikäläistä koululla näätte, nii saa tulla nykimään hihasta ja tosiaan viimenen vuosi kyseessä koulun ja hallitusjuttujen osalta niin toivotaan, että saadaan hyviä tapahtumia aikaseks 😎

7d5c0a42-3c0e-479f-88ab-3a35f09a7ad2

”Moikka, oon Emma Juhola ja oon uusi kasvo LIRO:ssa. Opiskelen nyt energia- ja ympäristötekniikkaa toista vuotta, mutta mut on voinut bongata koululta ekaa kertaa jo muutama vuosi sitten. 😄

Lähdin mukaan täydennyshaussa, koska oon miettinyt hallitukseen hakemista jo ainakin vuoden verran. Mahtavaa päästä mukaan vaikuttamaan toimintaan!”