Hallitus 2023


Hallitusesittelyt

IMG_7022

”Moro ! Meikäläinen on tosijjaan Jimi Kuisma LIRO ry:n puheenjohtaja vm. 2023. Oon toisen vuoden energia- ja ympäristötekniikan opiskelija.

Tämän vuoden päätehtävänä on kehittää paikallista toimintaa ja lisätä yhteistyötä jäsenjärjestön kanssa. Nähdään kampuksella ! Live, Love, LIRO ! 

IMG_7331

”Morbidelli! Jere Syrjänen on nimi ja LIRO:n varapuheenjohtajana ja toisena viestintävastaavana toimin tän kauden. Opiskelen kolmatta vuotta TVT:tä ja toista kautta järjestöhommissa.

Mun tehtävänä on tuuraa Jimii, jos/kun se ei jaksa, ja hoitaa LIRO:n viestintää, eritoten Discordissa. Uudelle kaudelle lähdin, koska järjestöhommista on tullu addiktio. Nähää kampuksella ja tapahtumissa! 

IMG_7029

”Morom moro. Meissi on Ville Bröijer, jotkut kutsunut myös Vildemariksi. Toimin sihteerinä tänä vuonna ja opiskelen neljättä vuotta energia- ja ympäristötekniikkaa.

Tavoitteeni on tänä vuonna, että kaikki pääsisi nauttimaan hyvistä esityslistoista, pöytäkirjoista, laadukkaista kokouskäytännöistä, ja tietysti kaikesta vimpan päälle olevasta materiasta kaapeissa ja toimistolla. Huhupuheiden mukaan oisin tässä keväällä valmistumassakin, mutta ei anneta sen häiritä! Pidetään hyvä vuosi ja kaikkee! LIRO! 

IMG_7006

”Morjes! Mä oon Marika Kettunen ja toimin tänä vuonna LIRO ry:n rahastonhoitajana. Opiskelen energia- ja ympäristötekniikkaa kolmatta vuotta ja tarkoitus olisi valmistua kesään mennessä, jaiks.

Eli opparin teko on meneillään ja koululle en usein välttämättä ehdi pyörähtämään, mutta tapahtumissa sitten senkin puolesta! Vapaa-ajalla nautin ulkoilusta, liikunnasta ja ystävien seurasta!

IMG_6986

”Heipsundei! Mie oon Jenni Rämä, ja toimin tämän vuoden koulutuspoliittisena vastaavana. Opiskelen neljättä vuotta energia- ja ympäristötekniikkaa.

Kopona huolehdin opiskelijoiden edunvalvonnasta ja toimin esimerkiksi linkkinä opiskelijoiden ja opettajien välillä. Hallitushommiin lähdin mukaan koska koin sen hyväksi tavaksi verkostoitua ja saada uusia kokemuksia. Mukavaa vuotta kaikille ja törmäillään!

IMG_6989

”Morjens! Mä oon Joakim Nyberg ja toimin tänä vuonna LIROn viestintävastaavana. Toista vuotta tässä jo painitaan tieto ja viestintä tekniikan parissa. Järjestötoiminnassa eniten innosti monipuoliset mahdollisuudet verkostoituu.

Tulevan vuoden tavoitteina onkin, edellä mainitun lisäksi, tuottaa jäsenistölle nousujohteisesti laadukkaampaa viestintää.

IMG_7002

”Heipsan! Mää oon Pinja Nykänen ja oon tän vuoden yhteyshenkilövastaava LIROssa. Ite opiskelen toista vuotta ympäristö- ja energiatekniikaa monimuotoryhmässä.

Omat tavotteet tälle vuodelle olis kehittää yh toimintaa niin päivä kuin verkko/monimuoto opiskelijoille. Tuu ihmeessä moikkaa missä ikinä nähdäänkin!

IMG_7007

”Meikämandoliini on Miro Hallikas ja oon ekan vuoden yhdyskuntasuunnittelun opiskelija. Oon kans Lirossa yritysvastaavana tän vuoden hallituksessa ja mun hommiin kuuluu yrittää tosi kovasti:DDD

Sen lisäks kaikenlaiset yhteistyösopimukset ja niiden järjestely kuuluu mulle, joten jos sun yritystä tai järjestöä kiinnostaa yhteistyö Liron kanssa niin slaidaappa sähköpostiin!

IMG_7013

”Moikka, mun nimi on Emma Juhola ja oon nyt toista vuotta tapahtumavastaavana Lirossa. Opiskelen kolmatta vuotta energia- ja ympäristötekniikkaa.

Tänä vuonna on tuttujen tapahtumien lisäksi tarkoitus kehittää verkkotoimintaa ja tähän liittyen toiveita ja ideoita saa heitellä meikäläiselle vaikka somessa/discordissa. Törmäillään tapahtumissa ja kampuksella!

IMG_6995

”Moikka, meikä on Otso Vikman ja toimin tänä vuonna yhtenä LIRO ry:n tapahtumavastaavana. Oon toisen vuoden konetekniikan opiskelija ja ensimmäistä vuotta järjestö hommissa.

Pidetää lippu korkeella ja Onni mielessä. Nähää tapahtumissa!

IMG_6998

”Heissa olen Panu Kemppi ja toimin tämän vuoden yhtenä tapahtumavastaavista. Opiskelen toista vuotta puutekniikka ja olen ensimmäistä kertaa hallitus toiminnassa liron riveissä.

Tehdään tästä hyvä vuosi ja nähdään kampuksella tai tapahtumissa.