Hallitus 2021


Hallitusesittelyt

“Hei vaan kaikille! Olen Sanna Silen, tällä kaudella toimin puheenjohtajana. Opiskelen nyt toista vuotta konetekniikkaa. Hallitukseen hain uudestaan, koska kopona oli niin kivaa viime vuonna ja halusin päästä vaikuttamaan vielä enemmän. Ja onhan tämä loistavaa kokemusta johtajuuden opinnoilleni. Erikoisin tai omituisin taitoni taitaa olla ilon tuominen kavereilleni aivastelullani. Saatan aivastaa 12 kertaa putkeen söpösti tirskahdellen ja etenkin parhaalla kaverillani on aina heti vedonlyönti pystyssä kun alan aivastelemaan :joy:

“Morot kaikille! Oon Ville ja toimin LIROssa varapuheenjohtajana. Opiskelen Energia- ja Ympäristötekniikkaa toista vuotta. Hain LIROn hallitukseen, koska koin voivani antaa muille kanssaopiskelijoille paljon työpanoksellani. Aiempi järjestötoiminta LYMOssa antoi turvallisen pohjan siirtyä vähän isompiin kenkiin. Hallituksessa pääsee verkostoitumaan todella hyvin, mikä on vaan kiva juttu. Jos pitäisi esitellä oudoin tai erikoisin taitoni, niin imitoisin mopoauton ääntä erittäin hyvällä menestyksellä.”

“Hei! Olen Jutta Martikainen LIROn hallituksen tän vuoden sihteeri. Opiskelen tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi nyt kolmatta vuotta ja suuntautumiseni on mediatekniikkaan. Hain hallitukseen, koska viime vuoden hallitushommista jäi mielenkiinto päälle. Ajattelin myös, että erilainen rooli hallituksessa voisi olla ihan mielenkiintoista, joten tässä sitä nyt ollaan. Mitään omia erikoisia taitoja en oikein keksi, muuta kuin että saan varpaat liikutettua erilleen toisistaan.”

“Hei, olen Janne hallituksen rahastonhoitaja. Opiskelen ensimmäistä vuotta energia- ja ympäristötekniikkaa LABissa. Oon aikaisemmin opiskellut LAMKissa insinöörialaa ja silloin jäi hakematta Liron hallitukseen vaikka teki mieli. Nyt kun oli uusi mahdollisuus hakea hallitukseen niin täytyi tavoitella unelmia ja hakea. Suureksi yllätyksekseni pääsin läpi. 😃

Uskon, että mulla on paljon annettavaa Lirolle, koska mulla on paljon kokemusta yhdistystoiminnasta ja näin koronavuonna on paljon mahdollisuuksia kehittää toimintaa uuteen suuntaan, kun asioita täytyy muutenkin ajatella uudella tavalla. Kaverit kertoivat, että erikoistaitoni on “häpeilemätön suorapuheisuus, että sanon suoraan mitä ajattelen enkä turhia kiertele.””

“Moikka! Mie oon Sanna Sinersalmi, kolmenkympin kriisiä elävä kahden lapsen äiti. Oon kotoisin Lappeenrannasta ja oon ihan mahoton, mut välillä myös mahottoman ihana. Opiskelen konetekniikkaa ensimmäistä vuotta. Hain hallitukseen, koska haluan päästä vaikuttamaan asioihin ja luoda kontakteja tulevaisuutta varten. Hallituksessa toimin koulutuspoliittisena vastaavana. Omana erikoisuutenani voisin mainita, että oon himoneuloja. :laughing::yarn: Saa tulla nykimään hihasta ja höpötteleen!”

“Morjens! Olen Nicklas Salmela ja toista vuotta LIRO:n tapahtumavastaavana. Opiskelen konetekniikkaa kolmatta vuotta ja olen suuntautunut sähkö- ja automaatiotekniikkaan. Hain uudestaan hallitukseen, koska viimevuoden tapahtumat jäivät hyvin vähäisiksi koronan takia. Saatiin järjestettyä alkuvuodesta liikennevalobileet ja niistä jäi niin hyvä viba päälle, että ois voinu järjestää useempiakin. Oudoin/erikoisin taito, jonka osaan on liikuttaa oikean jalan isovarvasta nivelittäin sillee jännästi :grin: (vasen ei tähän pysty). Ehkä toinen ei niin outo tai erikoinen taito, mutta osaan pitää pään kylmänä aika tiukoissakin tilanteissa missä moni repäisi henkseleistään. Toivotaan, että saadaan nyt 2021 korona kuriin ja paljon tapahtumia opiskelijoille, ettei tarvi kotona homehtua. Tykkään muute, ettei meikäläisestä oo yhtää normaalia kuvaa :sweat_smile:

“Moikka! Oon Viivi Tuomi 20-vuotta ja toimin LIRO:n toisena tapahtumavastaavana. Opiskelen toista vuotta tieto-ja viestintätekniikkaa, jossa olen suuntautunut mediatekniikkaan. Hain hallitukseen kavereiden suosittelemana ja uusien kokemuksien perässä. Erikoisin taitoni on se että osaan paljon välillä turhaakin nippelitietoa elokuvista ja sarjoista.”

“Moikka! Nimi on Mikael Häggqvist, ja toimin LIROn 2021 hallituksessa toisena viestintä ja yhteyshenkilö vastaavana. Opiskelen kolmatta vuotta LAB ammattikorkeakoulussa tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi ja suuntautumisenani on mediatekniikka. Hain hallitukseen koska olen ollut tiiviisti mukana LIROn toiminnassa jo kahden vuoden ajan, ja nyt tuntui siltä, että haluan vaikuttaa rakkaan paikallisyhdistyksemme asioihin. Jos erikoisuus tulisi itsestäni valita, niin laulumatin kappaleet taipuvat melko hyvin, onnekkaat ovatkin tämän päässyt jo todistamaan!”

“Moi! Oon Jari, paljasjalkainen Päijät-Hämäläinen. Opiskelen nyt kolmatta vuotta tieto- ja viestintätekniikassa erikoistumisena ohjelmointi. Toimin tällä kaudella Liron hallituksessa viestintä- ja yh-vastaavana. Hain hallitukseen siksi, koska jonkunhan nämäkin hommat on hoidettava. Plus jotain diipadaabaa verkostoitumisesta, vaikuttamisesta ja tietysti halusin, että toimistolla ois tarjolla myös teetä. Erikoisena taitona jonka omaan on varmaankin se, että osaan tehdä jopa ehkä pari korttitemppua ilman suurempia virheitä.”