Hallitus 2024


Hallitusesittelyt

Miro Hallikas

Puheenjohtaja

Olen toisen vuoden yhdyskuntasuunnittelun opiskelija, urheiluhullu sekä LIRO ry:n puheenjohtaja alkaneelle vuodelle 2024. Tänä vuonna pyritään panostamaan yhteistyöhön yrityselämän kanssa, sekä kehittämään paikallistoimintaa entisestään.

miro.hallikas@liro.fi

Pinja Nykänen

Varapuheenjohtaja

Toimin tänä vuonna LIRO:n varapuheenjohtajana. Itse opiskelen kolmatta vuotta ympäristö- ja energiatekniikkaa monimuoto ryhmässä, mutta ylisosiaalisena ihmisenä oon kampuksella liikaakin, joten tuu vetää hihasta! Viime vuodesta hiukan viisaampana, mutta innostuneempana tehdään tästä vuodesta entistäkin parempi.

pinja.nykanen@liro.fi

Panu Kemppi

Rahastonhoitaja

Toimin tämän vuoden LIRO:n rahastonhoitajana. Opiskelen kolmatta vuotta puutekniikka. LIRO:n hallituksessa olen toista vuotta ja halusin nähdä mitä uusia haasteita, sekä kokemuksia tävä vuosi tuo tullessaan. Nähdään Kampuksella! 

panu.kemppi@liro.fi

Ira Laine

Sihteeri / Häirintäyhdyshenkilö

Lähden innoissani mukaan LIRO ry:n toimintaan ja tulevaan vuoteen, sillä saan toimia tämän vuoden hallituksen tarkkana ja tunnollisena sihteerinä, joka pitää huolen kokouksien esityslistoista ja pöytäkirjoista. Oon huonolla huumorilla varustettu introvertti, joka toivottavasti vaikuttaa edes hitusen helposti lähestyttävältä tyypiltä. Jos satut mut jossain huomaamaan, niin tuu vaan rohkeasti nykäisemään hihasta. Mulle saa luvan kanssa tulla juttelemaan niin virallisista asioista kuin muuten vaan. Toivottavasti nähdään kampuksella ja tapahtumissa.

ira.laine@liro.fi

Ellamaria Hutri

Koulutuspoliittinen vastaava

Toimin tän vuoden koulutuspoliittisena vastaavana. Opiskelen kolmatta vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa. Kopona mun tehtävänä on esimerkiksi toimia linkkinä opiskelijoiden ja opettajien välillä sekä valvoa tekniikan opiskelijoiden etua yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Joten, jos tulee ongelmia, kysyttävää tai muuta asiaa nii pistä viestii tai tuu nykäsee hihasta!

ellamaria.hutri@liro.fi

Ella Niemi

Viestintävastaava

Olen tämän vuoden hallituksen viestintävastaava. Opiskelen kolmatta vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa. Jos sulla on jotain mielen päällä tai ideoita niin voit laittaa matalalla kynnyksellä viestiä somessa ja sähköpostilla!

ella.niemi@liro.fi

Leila Sihvola

Yritysvastaava

Olen ensimmäisen vuoden yhdyskuntasuunnitteluopiskelija. Lähdin järjestötoimintaan saadakseni kokemusta ja kehittääkseni osaamistani. Toimin Liron yritys- ja sidosryhmävastaavana, joten yritykset ja järjestöt, ottakaa muhun yhteyttä yhteistyökuvioiden merkeissä.

leila.sihvola@liro.fi

Jasu Ruuno

Yhteyshenkilövastaava / Häirintäyhdyshenkilö

Toimin tän vuoden LIROn yhteyshenkilövastaavana. Opiskelen ekaa vuotta sähkö- ja automaatiotekniikkaa. Tehdään yhdessä tästä hieno vuosi ja nähdään tapahtumissa ja kampuksella!

jasu.ruuno@liro.fi

Sofia Harju

Tapahtumavastaava

Toimin LIRO:ssa tapahtumavastaavana 2024. TVT-opintoja tällä hetkellä takana kaks vuotta. Hallituksessa ensimmäistä vuotta suunnittelemassa ja toteuttamassa tapahtumia teidän iloksi(tai pään menoks). Kuten arvata saattaa vapaa-ajalla viihdyn hyvin tapahtumissa mutta lisäksi aikaa kuluu treenien, sarjojen, mun kissan ja kavereiden parissa. Tulkaa ihmeessä kampuksella tai tapahtumissa puhumaan asiasta tai asian vierestä, kreisejä tapahtumaideoita unohtamatta!

sofia.harju@liro.fi

Eemeli Viitala

Tapahtumavastaava

Toimin tämän vuoden yhtenä LIRO ry:n tapahtumavastaavista. Opiskelen kolmatta vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa. Mua saa tulla nykäsemää hihasta tai laittaa viestiä somessa jos on tapahtumiin liittyviä toiveita tai ideoita. Nähdään tapahtumissa ja kampuksella!

eemeli.viitala@liro.fi