Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilöt

Mikä on yhteyshenkilö/YH?

Yhteyshenkilö on LIRO:n toiminnassa mukana oleva opiskelija, joka ei kuitenkaan kuulu hallitukseen. Yhteyshenkilöt ovat vapaaehtoisia, toiminnasta kiinnostuneita opiskelijoita. Yhteyshenkilöitä olisi hyvä olla jokaiselta luokalta kaksi.

Yhteyshenkilön tehtävät eivät ole mitenkään sidottuja. Hallitus tarjoaa yhteyshenkilöille tekemistä ja mahdollisuuksia osallistua toimintaan pitkin vuotta, mutta mihinkään ei ole pakko osallistua. Voit siis osallistua aivan niin paljon kuin huvittaa. Yhteyshenkilöt toimivat nimensämukaisesti LIRO:n yhteyshenkilöinä omalle luokalle päin ja luokalta LIRO:lle. Yhteyshenkilönä pääset mukaan Insinööriliiton ja Insinööriopiskelijaliiton järjestämiin koulutuksiin sekä KeHä-kokouksiin. Nämä ovatkin oiva tapa verkostoitua opiskeluaikana ympäri Suomen opiskelevien insinööriopiskelijoiden kanssa. Pääset myös mukaan järjestämään LIRO:n tapahtumia ja esim. ständeilemään hallituksen kanssa. Ja jos johonkin haluaa osallistua enemmän, voi hallitukselle aina kertoa olevansa innokas myös toimimaan enemmän. 

Mitä sitten yhteyshenkilönä olosta hyötyy? Ehdottomasti ensimmäisenä on verkostoituminen! Saat paljon uusia kavereita ja kontakteja, myös oman koulutusalasi ulkopuolelta. Pääset mukaan koulutuksiin ilmaiseksi ja aktiivisesta toiminnasta esim. osallistumalla ständille tai tapahtumien järjestämisestä palkitaan mukavilla eduilla. Yhteyshenkilönä saat myös haalarimerkin, jota ei muuten muilla ole!

Miten mukaan?

Yhteyshenkilöksi alkaminen ei todellakaan ole vaikeaa! Voit laittaa meille viestiä sosiaalisen median kautta tai lähettää sähköpostia yh@liro.fi jos haluat mukaan. Yhteyshenkilömme kertovat myös mielellään lisää jos kysymyksiä heräsi, etkä ole vielä aivan varma onko juttu sinun.

Kartoitamme yhteyshenkilömme joka vuosi, mutta jos esim. vaihdat koulua tai lopetat opiskelun valmistumisen tai keskeytymisen vuoksi, olethan yhteydessä yhteyshenkilövastaaviimme.